Na ihrisku napadli rovesníka. Požiar stodoly. Dopravná nehoda pri Bardejove

15.06.2010 Prešov

Na ihrisku napadli rovesníka: Z prečinu výtržníctva obvinili včera policajti z Hanušoviec n/Topľou troch mladistvých chlapcov (14, 15, 16 rokov) z obce Bystré, okr. Vranov n/Topľou.
Trojica obvinených spolu s ešte len 13 ročným chlapcom 25.4.2010 v čase okolo 17:00 h na cvičnom futbalovom ihrisku v Bystrom napadla 17 ročného mladíka, tiež z Bystrého. Najprv sa ho dvaja z páchateľov snažili udrieť päsťami do tváre, čomu sa poškodený uhol, následne ho všetci začali sácať a drgať do neho. Tým sa im podarilo zvaliť ho na zem, kde ho kopali do celého tela, čím mu spôsobili zranenie s dobou liečenia 3 - 4 dní. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Požiar stodoly:
V nedeľu 13.6.2010 v čase okolo 20:00 h došlo k požiaru drevenej stodoly nachádzajúcej sa vo dvore jedného z domov v obci Majerovce, okr. Vranov n/Topľou. Požiar založil zatiaľ neznámy páchateľ, pričom oheň stodolu úplne zničil. Okrem toho plamene poškodili a zničili veci uložené v stodole a to malotraktor, prívesnú vlečku k malotraktoru, elektrický šrotovník, mechanickú sečkáreň, elektrickú pílu na drevo, 2 ks náhradných kotúčov, dva elektromotory, akumulátorovú elektrickú pec, dve pece na tuhé palivo, rôzny starý nábytok, päť drevených rebríkov, rôzne náradie a drevené dubové hranoly. Celková škoda bola vyčíslená na 9 000. - €. Prípad vyšetrujú vranovskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Dopravná nehoda pri Bardejove:
V pondelok 14.6.2010 v čase okolo 12.10 hod. došlo na ceste medzi obcami Bardejovská Nová Ves a Komarov, pri starej horárni, k dopravnej nehode dvoch osobných áut.
33 ročný muž z obce Kurima okr. Bardejov, viedol v smere od obce Komárov na Bardejov osobné auto Honda. Pri prejazde pravotočivou zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, následkom čoho na mokrej ceste dostal šmyk a s autom prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcou Škoda Fábia. Pri zrážke utrpela 27 ročná vodička Škody ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 3 mesiace. Spolu s ňou bolo v aute aj 5 ročné dievčatko, ktoré sedelo na zadnom sedadle v detskej sedačke a ktoré utrpelo len ľahké zranenia s predbežnou dobou liečenia 14 dní. Vodič Hondy utrpel pri nehode ťažké zranenia. Dychová skúška na alkohol bola u vodičky negatívna u vodiča bola odobratá krv na zistenie alkoholu. Celková hmotná škoda na autách bola vyčíslená na 15 000. - €. Nehodu vyšetruje bardejovský policajný vyšetrovateľ, ktorý už začal trestné stíhanie vo veci pre prečin ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región